Compania Rusnac-MoldAqua este cea mai mare companie de îmbuteliere a apei potabile din Republica Moldova.

Compania Rusnac-MoldAqua se deosebeşte printr-o abordare complet nouă a serviciilor prestate şi a calităţii produselor.

Serviciile unice, prestate de Rusnac-MoldAqua, sunt orientate în primul rînd spre persoanele care doresc să consume apă potabilă de calitate înaltă și tind să-şi economisească timpul.

Utilizați serviciile noastre și în casa şi oficiul Dumneavoastră întotdeauna va fi apă potabilă de calitate garantată, care poate fi folosită atît pentru potolirea setei, cît şi pentru infuzionarea ceaiului, pregătirea cafelei şi a altor băuturi, precum şi pentru prepararea diverselor feluri de bucate.

Calitatea produselor noastre este garantată de o abordare fără precedent a procesului de producție și controlul strict al calităţii şi securităţii produselor.

Flexibilitatea, loialitatea, confortul, graficul de livrare convenabil, varietatea de promoţii, condițiile speciale pentru clienți, nivelul modern al deservirii - toate acestea caracterizează înalta calitate a serviciilor de livrare a apei potabile la domiciliu şi la birou prestate de către compania Rusnac-MoldAqua.

Compania Rusnac-MoldAqua este singurul producator din Republica Moldova, care deţine două dintre cele mai moderne laboratoare certificate în conformitate cu sistemul ISO17025, în cadrul cărorar are loc monitorizarea constantă a parametrilor fizico-chimici şi bacteriologici ai apei. Acest lucru ne permite să garantăm calitatea şi siguranţa absolută a apei.