CE CANTITATE DE APĂ TREBUIE DE BĂUT ÎN TIMPUL SARCINII?

CE CANTITATE DE APĂ TREBUIE DE BĂUT ÎN TIMPUL SARCINII?

Cum trebuie de organizat corect rația de apă în timpul sarcinii, astfel încît să nu exagerați cu lichidul, să evitați edemele și, în același timp, să consumați o cantitate suficientă de apă? Astazi vă vom explica cum puteți determina cît de multă apă trebuie să bea o femeie însărcinată în fiecare zi și cum trebuie să o facă corect.


Remediu natural pentru tulburări gastro-intestinale

Remediu natural pentru tulburări gastro-intestinale

Puteți duce un mod de viață activ, practica sportul, urma cu strictețe un regim alimentar special şi controla tot ceea ce mîncaţi. Dar toate eforturile ar putea fi în zadar, dacă în același timp nu veţi avea grijă de echilibrul de apă al organismului. Astăzi, vă vom explica de ce.
Abordarea educației copiilor

Abordarea educației copiilor

Abordarea educației copiilor diferă în dependență de țara de reședință. Astăzi vă vom relata despre aceea cum sunt educați copiii în diferite țări. Poate vă decideți să preluați niște metode.Odihna complexă

Odihna complexă

Una dintre cele mai importante condiții pentru o recuperare rapidă și eficientă după naștere este odihna complexă. Nu este deloc simplu pentru o mamă cu un bebeluș în brațe să își facă timp pentru un somn sănătos. Vom încerca să găsim o soluție.


Apa constituie 87% din laptele matern!

Apa constituie 87% din laptele matern!

Apa constituie 87% din laptele matern! Acest lucru înseamnă că organismul unei mame care alăptează trebuie să primească cantitatea necesară de lichid. Dar cum poate fi calculată această cantitate necesară? Despre aceasta aflați din articolul de astăzi.


"Eu și mama" - „Recuperarea dupa naştere”

5 REGULI PENTRU PROASPETE MĂMICI

Piciul dumneavoastră foşăie dulce în pătuţ. Nouă luni de sarcină au trecut deja, şi, bineînţeles, ele nu au putut să nu vă afecteze silueta. Este timpul să vă refaceţi forma corporală. Pentru început trebuie să memorizăm nişte reguli de bază pentru fiecare zi.

CUM SĂ GĂTIM ASTFEL, ÎNCÎT SĂ BENEFICIEM DE TOATE VITAMINELE?

Nu este un secret că este extraordinar de ușor să distrugi vitaminele chiar și în cele mai utile produse. Dar și de a le păstră, drept vorbind, nu este atît de complicat. Trebuie doar să ținem minte cîteva reguli simple.

Vă invităm la expoziție !

Vă invităm la expoziție !

Vizitați standul nostru în cadrul celui de-al III-lea expoziție-festival internațional de bunuri și servicii pentru copii și viitoarele mame "KIDS' EXPO" ! Expoziția se va desfășura din data de 30 mai până la 2 iunie 2013, la "Moldexpo".