De ce dietele nu funcționează?

În procesul de slăbire o atenție deosebită este atrasă pierderii de grăsime. Ficatul este acel organ al corpului nostru, care este responsabil pentru absorbția de grăsimi. Pentru o funcționare normală a acestui organ este nevoie de apă curată într-o cantitate suficientă.
Reieșind din acest considerent, în procesul de slăbire, pe lîngă reducerea aportului caloric și activitatea fizică obligatorie, trebuie de băut apă în mod regulat.
Consumul redus de apă și o greutate corporală sănătoasă sunt concepte incompatibile!
Organismul nu va beneficia de tot folosul produselor fără un aport adecvat de apă. Insuficiența de lichid afectează digestia, reducînd gradul de asimilare. Ca urmare, pofta de mîncare doar crește și Dumneavoastră mîncați prea mult...
În plus, trebuie de menționat că reducerea consumului de apă generează tulburări metabolice care, adesea, sunt cauza principală a obezității.
Cantitatea zilnică de apă consumată constituie aproximativ 2 litri. Dar totul depinde de greutatea și vîrsta Dumneavoastră. Copilul poate bea pînă la 1,5 litri, un adult de statură medie – 2 litri, iar oamenii corpolenți – pînă la 3 litri de apă pe zi.

Categorie: Mamelor

Share:

Like: