Secretul sănătății bebelușului Dvs

Secretul principal al sănătății bebelușului se ascunde în dragostea sinceră maternă și dorința de a oferi bebelușului totul ce este mai bun, inclusiv și apa.

Rinichii copilului în vârstă de până la 3 ani sunt foarte fini. Pe lângă îndeplinirea funcției principale – menținerea echilibrului hidrosalin în organism – ei cresc și se schimbă în această peridoadă. Este foarte important de nu a supraîncărca rinichii. De aceea apa pentru copiii de acestă vârstă trebuie să fie deosebită.

 Prin ce se deosebește apa recomandată copiilor de la naștere de apa simplă ?

 Certificarea

Ea trebuie să fie certificată de către ministerul sănătății ca apă „recomandată copiilor”, ceea ce trebuie neapărat să fie indicat pe etichetă.

Compoziția ideal echilibrată și gustul plăcut

Cantitatea totală de minerale și microelemente nu trebuie să depășească 500 mg/l. Însă nu toată apa cu mineralizare mai puțin de 500 mg/l este recomandată copiilor. Apa distilată (apa cu conținut de minerale și microelemente extrem de redus) este categoric contraindicată bebelușilor. Ea elimină sarea din organism modificând echilibrul hidrosalin.

Stabilitatea garantată

Pe lângă faptul că apa trebuie să fie de cea mai înaltă calitate, ea trebuie deasemenea sa fie stabilă. Până la 2 luni, imunitatea bebelușului este format și nu poate combate disbacterioza, alergiile, bolile infecțioase provocate de calitatea proastă și instabilă a apei.

Compoziția și producerea

OM – apă ideal echilibrată cu conținut optim de minerale și microelemente.

Noi utilizăm tehnologia germană unică de prelucrare a apei a companiei KRONES, liderul mondial în acest domeniu. Apa ideală în combinație cu procesul ideal de producere și control rigid asigură calitate permanentă în corespundere cu normele stricte europene.

Controlul

Doar producerea noastră e certificată în conformitate cu ultimele standarde europene FFSC 22000-2009 și dispune de 2 laboratoare moderne care permanent țin sub control procesul de producere și corespunderea producției standardelor internaționale.

 Întrebuințarea

Apa OM e ideală pentru consumul zilnic din primele zile de viață. Această apă poate servi la pregătirea amestecurilor pentru sugari, terciurilor, bucatelor și băuturilor fierbinți, îmbunătățind considerabil calitatea gustului.

Suntem convinși că instinctul matern vă v-a reaminti să aveți permanent la îndemână apa calitativă și niciodată nu vă v-a permite să procurați apa incorectă și chiar cea care prezintă pericol pentru sănătate !

 

Categorie: Mamelor

Share:

Like: