Este determinat cîștigătorul celui de al treilea concurs Like&Share

 

Aducem felicitări lui Cătrin Riș cu ocazia cîștigului în cel de al treilea concurs Like&Share! Cătrin a devenit proprietara a 2 butelii de apă cristalină și pură OM, a unei pompe comode, și, de asemenea, a unei cești, a unui ceai și a unei ciocolate negre folositoare.

De asemenea, dorim să îi felicităm încă o dată pe Andrei Colesnic, Ecaterina Pavlovschi și pe Vlad Tomsa, care la fel au fost cîștigătorii concursurilor noastre pe Facebook.

Premiul principal - o sticlă de apă cristalină și pură OM. Apa noastră se naște în izvoare naturale, după ce este supusă unui proces de producție special, realizat în baza celui mai tehnologic echipament din lume. Apa OM este potrivită pentru consum zilnic pentru copii din primele zile de viață, precum și pentru pregătirea bucatelor și a băuturilor fierbinți.

 

 

 

Dacă doriți la fel să căștigați premii de la compania noastră, Vă invităm să Vă alăturați la pagina noastră pe Facebook! În fiecare lună organizăm tombole și distribuim materiale informaționale interesante! Vă promitem că o facem fără insistență excesivă!

 

Categorie: Noutăţi

Share:

Like: