Marele off-line al participantelor forumului mama.md

Tinerele au comunicat timp îndelungat on-line. În timp ce bebelușii dormeau, mamele reușeau să împărtășe sfaturi și recomandări cu privire la tot ceea ce este legat de nașterea și dezvoltarea unui copilaș. Schimbul de experiență s-a transformat într-o prietenie adevărată și, datorită organizatorilor și sponsorilor, fetele în cele din urmă s-a întîlnit off-line.

Am participat la această întîlnire cu mare bucurie, pentru că avem ce povesti tinerilor mame. Colaboratorul nostru, Olesea Cozmic, doctor în științe farmaceutice, a oferit răspunsuri la toate întrebările adresate. Ce fel de apă poate fi oferită copiilor din primele zile de viață? Care este pericolul apei distilate? Cum trebuie dizolvate corect amestecurile pentru copii? În pofida faptului că mamele doreau să comunice off-line cu prietenele apropiate, ele au ascultat-o pe Olesea cu multă plăcere.

Toți oaspeții off-line-ului deveneau în mod automat participanți la tombola surpriză organizată de compania noastră.

Spre seară pe forum au apărut comentarii cu privire la seara petrecută, printre care erau multe păreri favorabile despre compania noastră.

Vă mulțumim pentru încredere!

Categorie: Noutăţi

Share:

Like: